Congressen

    VGBC 2021

VGBC 2021

Laaggradige ontstekingen zijn niet zo onschuldig als ze klinken; ze vormen de basis voor veel chronische aandoeningen. Ze leiden tot obesitas en insulineresistentie, die de opmaat zijn voor hart- en vaatziekte, gewrichtsaandoeningen, depressie, dementie en kanker. Verouderen is eigenlijk langzaamaan meer ontsteken. Hoe kunnen we hier invloed op uit oefenen? Tijdens dit congres bespreken we mechanismen, symptomen en diagnostiek. We gaan voor een systeemgerichte aanpak met leefstijl, met bijzondere aandacht voor voeding en suppletie.

    Orthica Health Science Congres 2021

Orthica Health Science Congres 2021

Het online Orthica Health Science Congres op 16 september gaat over de relatie tussen leefstijl, darmen, emoties en het brein en is voor therapeuten, diëtisten, artsen en andere gezondheidsprofessionals die hun kennis over dit onderwerp actueel willen houden. Het thema ‘voeding in relatie tot psyche’ wordt door inspirerende sprekers vanuit verschillende invalshoeken belicht.

    MBOG Epigenetica conges

MBOG Epigenetica conges

Het MBOG Epigenetica congres in hybride vorm gaat, hoe dan ook, zaterdag 25 september 2021 door!!

    Congres 'Vitaliteit begint met een gezond lichaam'

Congres 'Vitaliteit begint met een gezond lichaam'

Op het congres zullen de sprekers: Coby Bouwkamp-ten Kate, Wytze v/d Zwaag en Eric van Schijndel praten over de effecten van Ketogenese en welke stammen effecten hebben op de algehele homeostase en belangrijk op welke wijze deze te beïnvloeden is.

    Internationaal Therapeut

Internationaal Therapeut

Internationaal Therapeut als beurs en als “Natuurlijk Gezond Verzamelpunt” laat vele kanten zien van hoe professionals verantwoord bezig zijn met gezondheid van lichaam, geest en ziel. Bedrijven en organisaties op Internationaal Therapeut geven zinvolle betekenis aan het spectrum van de gezondheidservaring: een integraal georiënteerde benadering van gezondheid en gezondheidsproblematiek.