26ste Internationaal Therapeut in Expo Houten met veel nieuwe deelnemers

Gezond bezig zijn maakt je gelukkig

De Beurs voor de Totale Gezondheid ‘Internationaal Therapeut’ vindt in 2017 plaats in Expo Houten op zaterdag 18 en zondag 19 november. Bestel hier uw entreekaarten voor slechts € 5 in plaats van € 12.

Het wordt de 26ste keer dat deze gezondheidsmanifestatie georganiseerd wordt. De verhuizing van Apeldoorn naar Expo Houten (te Houten nabij Utrecht) ligt ten grondslag aan het succes van deze beurs: het telkens innoveren van het concept, rekening houdend met enerzijds het groter wordend aanbod van marktpartijen en anderzijds de groeiende bewustwording dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen gezondheid. Dat betekende dat er meer ruimte nodig is om de deelnemers tot expositie te laten komen in een groter beursgebouw en ook om het groeiende aantal bezoekers comfortabel te ontvangen.

Focus op natuurlijke gezondheid
Internationaal Therapeut is een vakbeurs voor therapeuten die zich bezighouden met complementaire behandelingen van alle disciplines in natuurlijke gezondheid. De deelnemende organisaties zijn bedrijven en opleidingen die met hun producten en diensten de therapeutische markt bedienen. In de loop der jaren heeft deze beurs uiteraard de aandacht getrokken van therapeuten, maar ook van vele anderen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg en tevens van mensen die geïnteresseerd zijn in alles wat te maken heeft met ‘Nature is my medicine’.

Bezig zijn met gezondheid kan ook leuk zijn
Het meest kostbare goed van ieder levend wezen is gezondheid van geest en lichaam. Gezond zijn en je goed voelen zijn de juiste ingrediënten voor een gelukkig leven. De natuurlijke gezondheid onderscheidt zich van de gangbare opvattingen doordat het rekening houdt met houding, karakter, aanleg, overtuiging, gevoeligheid, voeding en o.a. sociale aspecten; kortom, de lichaamseigen geneeskracht. De beurs is een terugkerend platform als communicatiebolwerk voor het elkaar informeren over de nieuwste opvattingen in de gezondheidszorg: van advies en middel tot een gelukkiger leven.

Gevarieerd aanbod
Internationaal Therapeut verwacht ruim 200 deelnemende bedrijven en organisaties. Momenteel hebben zich ruim 170 instanties ingeschreven voor deelname, waaronder een fiks aantal nieuwkomers op deze beurs. Dat betekent dat het aanbod producten, diensten en opleidingen fors uitgebreid is, waardoor een bezoek aan deze gezondheidsmanifestatie nog meer de moeite waard is.

Verkennen
Op de website van Internationaal Therapeut kunnen de deelnemers al verkend worden: wie ze zijn en waar ze staan.
Vanaf eind augustus worden ook de 58 lezingen, voordrachten en workshops bekend gemaakt, alsmede de beursaanbiedingen en het prijzenfestival met een totale waarde van vele duizenden Euro’s.

Internationaal Therapeut
Expo Houten
Za. 18 en zo. 19 november 2017
www.internationaaltherapeut.nl

Inlichtingen:
Buro Pido
0481 450555
info@buropido.nl


Internationaal Therapeut
Beurs voor de Totale Gezondheid
18 en 19 november 2017
Expo Houten