Veel belangstelling voor Beurs voor Totale Gezondheid

Internationaal Therapeut: 18 & 19 november 2017 in Expo Houten
Veel belangstelling voor Beurs voor Totale Gezondheid

Het gaat goed met de ‘natuurlijke gezondheid’ in Nederland. Steeds meer mensen zijn zich bewust dat je je eigen vitaliteit positief kunt stimuleren door een gezondere levensstijl erop na te houden. Denk daarbij aan meer bewegen, betere en verse voeding en bewust te kiezen voor ‘Nature is my Medicine’.

Internationaal Therapeut gaat echter nog een paar stapjes verder. De beurs is een ‘Natuurlijk Gezond Verzamelpunt’ en laat vele kanten zien van hoe professionals verantwoord bezig zijn met gezondheid van lichaam, geest en ziel.
Bedrijven en organisaties op Internationaal Therapeut geven zinvolle betekenis aan het spectrum van de gezondheidservaring: een integraal georiënteerde benadering van gezondheid en gezondheidsproblematiek.

Interessante lezingen en goed doel: Stichting Muziekids
Tijdens het beursweekend worden 58 boeiende lezingen gehouden, gegeven door veelal bekende sprekers, zoals Dr. Matthias Rath, sportpsycholoog Jan Looman, prof. dr. Erik Scherder en  Dr. Henk Viëtor (op de foto v.l.n.r.).

Internationaal Therapeut omarmt dit jaar een goed doel: Stichting Muziekids. Een organisatie die via muziekstudio’s in Nederlandse ziekenhuizen het verblijf van zieke jonge patiënten aangenamer maakt.
Prof. dr. Erik Scherder geeft namens Muziekids een lezing, waarvan de opbrengst bestemd is voor Muziekids. U kunt zich via de website van de beurs aanmelden om deze lezing te volgen.

Meer informatie over de beurs: www.internationaaltherapeut.nl