Chi Congres

Congres over state of the art aromatherapie en natuurlijke gezondheid
Op 30 november 2019 in de koepel van Breda

Ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan organiseert Chi Natural Life, voorheen ook actief onder de namen Masteco en Chi International, een congres met als hoofdthema’s : ‘State of the art aromatherapie’ en de ontwikkeling van de menselijke gezondheid: wat gaat er mis met de health span? Ze bieden deze dag een uniek programma aan met lezingen van gerenommeerde sprekers, demonstraties, workshops en volop aromabeleving. U kunt uw eigen programma samenstellen om zo kennis en inspiratie op te doen binnen uw eigen vakgebied en persoonlijke interesses.

Lezingen
Sprekers op dit congres zijn o.a.:

  • Dr. Geert Verhelst
  • Drs. Harmen Rijpkema

Drs. Harmen Rijpkema zal spreken over de laatste stand van zaken omtrent de ontwikkeling van aromatherapie: welke mogelijkheden biedt Aromatherapie in de moderne geneeskunst? Welke spectaculaire studies van de afgelopen jaren bieden soelaas voor de kwalen waar we allemaal mee te maken krijgen? Wat zijn de trends?
Dr. Geert Verhelst zal ingaan op het hoe en waarom van de discrepantie tussen de al meer stijgende ‘life span’ en de inmiddels dalende ‘health span’. Wat is hier aan de hand? Zijn er oplossingen?

Workshops en activiteiten
Naast verschillende lezingen zijn er een aantal workshops die doorlopend zullen plaatsvinden en waar u persoonlijk voor in kunt schrijven. De komende tijd worden deze workshops en activiteiten bekend gemaakt.

Tickets
Deelname is uitsluitend voor professionals. De prijs voor deelname aan dit congres bedraagt: € 79,- excl. btw. Dit geeft recht op toegang voor de hele dag, alle activiteiten en een aantal workshops naar keuze.
Meer informatie: www.chi.nl/congres