Fertility Congres 2019

Datum en locatie
Zaterdag 14 december 2019
09:30 – 17:00 uur
Eindhoven, Nederland

Preconceptie, fertiliteit, zwangerschap en gezondheid van het kind; praktische implicaties vertaald vanuit een kruisbestuiving van baanbrekend research.

Bijdragen aan de kennis en ontwikkeling van zorgverleners om personen en koppels met een kinderwens te informeren en te helpen deze kinderwens in vervulling te laten gaan en bij te dragen aan de vruchtbaarheid en gezondheid van zowel de aanstaande ouders als het kind.

Uitgaande van de visie dat een mens voortdurend in interactie verkeert met zijn leefomgeving, leefstijl en voeding, met consequenties voor de genetische expressie, fysiologie en orgaanfuncties tot aan het psychologisch functioneren.

Dit congres biedt daarbij uitzicht op zowel een bijdrage aan de kans op een spontane zwangerschap, als op een hogere slaagkans van reproductieve assistentie met minder kosten per geboorte en last but not least minder stress, teleurstellingen en verdriet.

Exclusief voor professionals
Congres met 6 sprekers voor medische professionals die een informerende of adviserende rol hebben bij pre-conceptie, kinderwensconsulten en reproductieve assistentie.

Accreditatie beroepsverenigingen
Accreditatie voor dit congres is aangevraagd bij verschillende beroepsverenigingen.

Meer informatie:
www.rethinkfoundation.nl