Internationaal Therapeut 2019

16 & 17 november 2019 in Expo Houten

Verzamelpunt
Internationaal Therapeut als beurs en als ‘Natuurlijk Gezond Verzamelpunt’ laat vele kanten zien van hoe professionals verantwoord bezig zijn met gezondheid van lichaam, geest en ziel. Bedrijven en organisaties op Internationaal Therapeut geven zinvolle betekenis aan het spectrum van de gezondheidservaring: een integraal georiënteerde benadering van gezondheid en gezondheidsproblematiek.

Wie is de bezoeker?
Bezoekers zijn therapeuten, paramedici, medici, detaillisten, opleiders en studenten, overige beroepsmatige geïnteresseerden en mensen met oprechte belangstelling voor natuurlijke gezondheid.

Hernieuwde interesse in natuurlijke gezondheid
Terwijl de interesse in natuurlijke gezondheid een heropleving ondergaat, zien we ook steeds meer reguliere artsen linken naar de parameters van preventie en een gezonde levensstijl. En gelukkig hebben ook zij de overtuiging dat natuurlijke gezondheid niets van doen heeft met anti-intellectuele of anti-wetenschappelijke methoden. Integendeel… natuurlijke gezondheid heeft een sterke objectieve basis, net als iedere andere natuurlijke filosofie per definitie heeft.

Wat is de beurs?
Gezondheid is een evenwicht van alle beschouwende kanten: fysiek, sociaal, emotioneel en spiritueel. Dit vraagt een bewustzijn dat zich richt op ‘gezond’ gedrag, kennis, inzicht, motivatie en allicht inspiratie.

Wie zijn de deelnemers
Bedrijven, opleidingen, vakorganisaties en instellingen van producten en diensten die in totaliteit een uiterst representatief beeld geven van aanbod, service en kennis van de markt van natuurlijke gezondheid: geneeskunde, voeding, vitamine, verzorging, cosmetiek, behandeling en behandelingsapparaten, opleidingen, adviezen, informatie, literatuur en tal van andere gezondheidsrelaterende producten en diensten.

Waar en wanneer vindt Internationaal Therapeut plaats?
Internationaal Therapeut vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 november 2019 in Expo Houten, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

www.internationaaltherapeut.nl