Nieuw health event: Orthica Health Science Congres

Datum:  20 september
Locatie: Theater Flint te Amersfoort
Tijd: 9:30 tot 18:00 uur

Al 35 jaar lang delen ze hun kennis over voeding en suppletie, vanuit Orthica en Stichting Educatie Atrium Innovations, met gezondheidsprofessionals zoals jij. De afgelopen 25 jaar tijdens het Folia Orthica Symposium, en vanaf nu op het vernieuwde Orthica Health Science Congres. Het gevarieerde programma is zorgvuldig opgesteld, nog steeds met wetenschap als belangrijkste basis.

Werk je als arts of therapeut of ben je op een andere manier beroepsmatig bezig met gezondheid? Ben je nieuwsgierig naar ‘trends’ zoals mindfulness en veganisme, en naar wetenschappelijke ontdekkingen over de relatie tussen de darm en het brein? Dan is het nieuwe Orthica Health Science Congres op donderdag 20 september echt iets voor jou.

Orthica en Stichting Educatie Atrium Innovations zijn trots op dit nieuwe health event waar sprekers met verschillende achtergronden en visies op gezondheid het podium nemen. Alle sprekers op het Orthica Health Science Congres hebben veel praktijkervaring, kennis over voeding en leefstijl, en staan voor dezelfde uitdagingen als jij.

Een greep uit het programma: ‘poepdokter’ Nienke Tode-Gottenbos, MsC., Sportdiëtist en klinisch epidemioloog Saraï Pannekoek, PhD, Voedingsexpert Samefko Ludidi, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk, en meer experts uit de wetenschap en inspirerende praktijkbeoefenaars.

Interessant? Alle informatie over het congres vind je op www.orthicahealthscience.nl