De praktijk van Jayne Jubb

21 Oct, 2021

Door Ingrid van Dijk

In een rustige, groene wijk in Amsterdam-Noord word ik hartelijk ontvangen door energy healer Jayne Jubb en haar man chef Sjoerd Servaas. Voordat we naar haar praktijkruimte gaan, krijg ik eerst nog een heerlijke cappuccino van hem. Samen met Sjoerd startte Jayne ook BuiksloterBakery waarin zij op vrijdag brood en patisserie bakken voor de buurt. Jayne blijkt een passievol, leergierig, creatief en opmerkzaam mens te zijn die het heerlijk vindt om dingen te maken. Of het nu om healing of bakken gaat, ze doet alles met hart en ziel.

Als energy healer werkt Jayne Jubb met het energieveld van mensen. ‘Ik zie de aura om iemand heen en ik voel veel met mijn handen als iemand bij mij op de tafel ligt. Mijn handen zijn mijn zuivere meetinstrument. In een gesprek met iemand kan ik alvast een idee hebben maar zodra ik mijn handen op iemand leg dan ‘zie’ ik wie iemand in de kern is en hoe iemand op dat moment psychologisch, emotioneel en energetisch in zijn vel zit.’

Ze ziet mensen die niet lekker in hun vel zitten, terminaal ziek zijn of een burn-out hebben, maar ook mensen met allerlei fysieke klachten, relatieproblemen of angsten. Heel divers eigenlijk. Soms worden er mensen doorverwezen door artsen of verpleegkundigen die over haar hebben gehoord of zelf ervaring met haar werk hebben. Vaak is één sessie genoeg maar er zijn mensen die meerdere sessies nodig hebben of een tweede keer komen om het af te ronden. Ook komen mensen geregeld terug voor onderhoud. Tenslotte krijgt ze studenten van healing-opleidingen die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en zelf wel eens een healing willen ondergaan van een ervaren healer.

Meer informatie: www.jaynejubb.com, www.bakkenvoordeburen.nl

Lees het gehele artikel vanaf pagina 38 in het VNIG 6/21.

Wilt u het gehele artikel als PDF bestand ontvangen? Bestel het dan hier voor € 3,50.

Verzameling van artikelen van schrijvers die op niet-regelmatige basis voor ons schrijven.

Laat een reactie achter