De praktijk van Arianne Liefers

18 Aug, 2016

Door: Petra Jungblut

Vanuit haar massagepraktijk is Arianne Liefers de laatste jaren de overstap aan het maken naar de Bowen-techniek. Een zachte manuele behandeltechniek van de fascie, die het lichaam stimuleert om haar eigen natuurlijke evenwicht terug te vinden. De Bowen-methode past goed bij Arianne als therapeut en bij waar zij als mens voor staat. Naast cliënten met burn-out, depressie of een chronische ziekte ontvangt zij regelmatig pubers die zeker in deze tijd onder veel druk leven en baat hebben bij een Bowen-behandeling.

In haar eigen praktijk in Apeldoorn, in de tuin achter het huis, ontvangt Arianne Liefers sinds 2002 cliënten voor massagetherapie en de laatste jaren steeds vaker voor een Bowenbehandeling. De ruimte is professioneel ingericht met een massagetafel, een werkhoek en foto’s van de fascie. Cliënten komen achterom via een eigen ingang de praktijkruimte binnen. Een aantal jaar geleden besloot Arianne de Bowen-opleiding te gaan volgen voor nog meer diepgang in haar lichaamsgerichte werk.

Meer informatie: www.bowenapeldoorn.nl Lees het gehele artikel vanaf pagina 39 in het VNGK 5/16. Wilt u het hele artikel als PDF ontvangen? Bestel het dan hier voor € 3,50.

Verzameling van artikelen van schrijvers die op niet-regelmatige basis voor ons schrijven.

Laat een reactie achter