Caricol, voor een gezonde spijsvertering en stoelgang

21 december 2010

22 november 2010

Een opvallend product: Caricol. Geen capsule of tablet maar een stick-verpakking met daarin puree met een beetje de zoetige smaak van Papaja. De handzame stickverpakking is tevens één dosering. Hierdoor is het gemakkelijk de juiste maat aan te houden.

Caricol wordt vervaardigd uit biologische Papajavrucht. Papaja bevat het enzym Papaïne welke bijdraagt aan een gezonde spijsvertering. Door de speciale bereiding van de biologische Papaja maakt het Caricol tot een gezond product voor jong en oud. Let wel, het lijkt op puree maar is door de speciale bereiding geen gewone papaja puree meer. Alleen Papaja eten als vrucht geeft dus niet hetzelfde effect.

Caricol is in het algemeen te adviseren bij het behoud van een gezonde spijsvertering. Leidraad hierbij is dat er na een maaltijd een stick ingenomen kan worden. Caricol ondersteunt de stoelgang en maakt de ontlasting zachter. Caricol ondersteunt ook de stoelgang om de ontlasting dikker te maken. Tevens ondersteunt Caricol ook de spijsvertering op reis. Denk hierbij aan veranderingen in voeding, klimaat of tijdsverschil.

De gepatenteerde formule verhoogt de spijsverteringsbevorderende eigenschappen van de papaja met zeven maal. Hiermee is Caricol een natuurlijk en krachtig concentraat voor de effectieve regulering en ondersteuning van de spijsvertering. De productie van Caricol is gebaseerd op een energetisch proces, net als de bereidingsprocessen die gebruikt worden in de Traditionele Chinese en Ayurvedische voedingsleer.

Meer informatie: TS Products Harderwijk, telefoon: 0341-462121