Een app over bloesems!

10 januari 2012

Wie nog denkt dat de natuurlijke zorg niet digitaal is, weet nu beter. Bloesem Remedies Nederland heeft een app gemaakt, helaas alleen nog voor Iphone en Ipad. Zo kun je altijd alle informatie over bloesemremedies tot je beschikking hebben. Verkrijgbaar in de Itunes app store.

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND

Bloesem Remedies Nederland is een v.o.f. onder bestuur van Miep en Bram Zaalberg. Eén van de doelstellingen van Bloesem Remedies Nederland is het distribueren en produceren van kwalitatief hoogstaande bloesem remedies. Ook het verstrekken van informatie en het geven van cursussen over celzouten en bloesem remedies is een van hun belangrijke taken. Zij beschikken sinds 1992 over eigen ruimten voor cursussen en een tuin waarin ze zoveel mogelijk proberen met de Deva’s (wezenskrachten van de planten) samen te werken.

Sinds 1986 prepareren zij remedies, mede door de steeds grotere vraag zijn zij deze bloesem remedies in 1990 ook voor een groter publiek gaan uitgeven. De remedies bezitten een grote zuiverheid en zijn zeer krachtig in hun werking. Ook de conservering is zo zuiver mogelijk gehouden en is op basis van biologische cognac.

Voor meer informatie, klik hier.