HRI- websiteoverzicht onderzoek in de homeopathie beschikbaar

19 december 2015

Altijd al in een oogopslag alle relevante studies in de homeopathie willen lezen? Het Britse Homeopathic Research Institute heeft op haar website een helder overzicht gemaakt van de studies die er toe doen in de homeopathie. Het overzicht is actueel, voor iedereen beschikbaar en wordt later in 2016 verder uitgebouwd.

Het HRI is een innovatieve internationale liefdadigheidsorganisatie opgericht vanwege de noodzaak van wetenschappelijk onderzoek van hoge kwaliteit in de homeopathie. Het HRI word geleid door natuurkundige Dr Alexander Tournier die eerder als onafhankelijk onderzoeker voor Cancer Research UK werkte.

Jaarlijks organiseert het HRI een internationaal congres waar de meest recente studies naar homeopathie besproken worden. Dit jaar was Rome podium voor lezingen van verschillende wetenschappers. Videofilms van deze lezingen zijn tegen een kleine vergoeding te beluisteren op de website van het HRI. Zo ben je meteen weer op de hoogte en kun je je evt. al aanmelden om op de hoogte te blijven van het HRI congres volgend jaar in Wenen.
Het weboverzicht onderzoek in homeopathie is hier te vinden. 

De lezingen van het HRI congres Rome zijn hier te vinden en te bestellen.