Prijsvraag: De tijd vooruit…

11 maart 2013

Uw Vakblad voor de Natuurgeneeskundige geeft 5 boeken ‘De tijd vooruit met Star Remedies en Seven Essentials’ weg aan de eerste 5 goede inzendingen op de vraag onderaan dit artikel.

De tijd vooruit met Star Remedies en Seven Essentials
Nieuw ontwikkelde remedies van bloesems en krachtplaatsen

De Star Remedies zijn bloesemremedies en brengen balans op emotioneel niveau. De Seven Essentials bevatten de essentie van wereldwonderen en krachtplaatsen. De trillingen daarvan zijn heel verfijnd en werken uit op en zelfs voorbij het spirituele level. Beide soorten remedies zijn gemaakt op de trillingsfrequenties van deze tijd en de nieuwe tijd waar we als mensheid naar op weg zijn.

Van elke remedie wordt de werking en achtergrond apart beschreven. Om een goede keuze te maken, zijn negatieve gedragspatronen, lichamelijke en geestelijke problemen, situaties en persoonlijkheid belangrijke indicaties. De remedies zijn breed inzetbaar en werken op een diep niveau.

De Star Remedies zijn door Madeleine Meuwessen en haar zoon Micha ontwikkeld en daarnaast maakte Micha de Seven Essentials. Het is boeiend om meer over hun levens te lezen en hoe zij ertoe kwamen de remedies te maken. Het waren soms wonderlijke omstandigheden die aangaven dat het weer tijd werd om een volgende remedie te ontwikkelen.

Dit boek is geschikt voor zowel de gebruiker als de natuurgeneeskundige.

VNGK geeft 5 exemplaren weg.

Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is de volgende vraag te beantwoorden: ‘Waar werd de eerste Star Remedies bloesem essence gemaakt en welke was dit’.

Stuur uw antwoord op naar redactie@vngk.nl onder vermelding van Prijsvraag Star Remedies en de eerste 5 deelnemers met het goede antwoord ontvangen het boek.