Wereldcongres Integrative medicine en gezondheid te Berlijn

1 mei 2017

Het World Congress Integrative Medicine & Health 2017 is dezer dagen gaande in Berlijn. Van 3 tot 5 mei nemen ruim 800 artsen en therapeuten deel aan het congres, waar sprekers in diverse lezingen het publiek op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen in het veld van integrale en natuurlijke zorg.

Het congres wordt georganiseerd door het European Society of Integrative Medicine International en de Society for Complementary Medicine Research (ISCMR), in samenwerking met het Amerikaanse Academic Consortium for Integrative Medicine and Health (ACIMH).

Interessant voor alle artsen en therapeuten die niet in de gelegenheid zijn naar Berlijn af te reizen, en toch de nieuwe ontwikkelingen in het veld willen volgen, is de publicatie van de samenvattingen van de lezingen online in het BMC Complementary and Alternative Medicine. De publicatie van de abstracts volgt meestal een week na afronding van het congres.

Meer informatie over het congres is hier te vinden.

Het webadres waar de samenvattingen van de lezingen wordt gepubliceerd is te vinden via www.bmccomplementaltermed.biomedcentral.com.