Reflexpunt: Natuurlijke frequenties

17 juni 2015

Door: Dinette Keulen

De laatste twintig jaar is de nieuwe technologie, waarbij er gebruik wordt gemaakt van hoogfrequente straling, in een razend tempo ontwikkeld en in gebruik genomen. Maar is dit wel gezond? In hoeverre zijn de gezondheidsaspecten onderzocht, gepubliceerd en openbaar gemaakt? In hoeverre worden wij goed voorgelicht?

Ik ben hooggevoelig en ik heb ontdekt dat ik beroerd word van de straling. Eerst had ik helemaal niet door dat het daar door kwam. Ik dacht dat het aan mij lag, dat ik me gewoon weer eens niet lekker voelde. Zelf was ik weinig bezig met al deze nieuwe technologie, ik liep ‘achter’ als het gaat om mobiels, laptops, tablets, WiFi en dergelijke. Ik was me helemaal niet bewust waar allemaal straling is. Je ziet het niet, je hoort het niet, je ruikt het niet, je proeft het niet, je voelt het mogelijk wel, maar je legt de link met de straling niet.

‘Daar had ik dus tien jaar last van
gehad!’

Toen ben ik het gaan onderzoeken. Ik ben het boek van het NIBE, ‘Elektrostress & gezondheid’, gaan lezen. Het werden maanden van schokkende bewustwording. Ik moest het stukje bij beetje doen. Regelmatig legde ik het boek ook weer een tijdje aan de kant. Als je er niet over leest dan is het net alsof het ook allemaal niet bestaat. Gewoon een vorm van ontkenning. Iedereen om me heen heeft diverse stralingsapparatuur en gebruikt die gewoon en zij hebben toch nergens last van?

Verder ben ik van alles gaan testen en voelen. Ik had zelf toen nog een DECT telefoon in huis. Toen ik deze in de aluminiumfolie had ingepakt, zakte ik even later opeens zomaar naar beneden in mijn energie, ik zat ineens in mijn voeten! Daar had ik dus tien jaar last van gehad! Nooit meer zo’n draadloze telefoon! Nu heb ik de meest gezonde telefoon die er is, ouderwets met snoer en nieuwerwets met piëzohoorn, ook geen magneet meer aan mijn oor. Mijn gezondheid is belangrijker dan het draadloos van alles kunnen doen. In mijn huis gaat nu alles met draden. De computer heb ik aangesloten met een PiMF cat.7 kabel, de best geïsoleerde. Alle spaarlampen en tl-verlichting eruit en weer overal gloeilampen. Mijn mobiel gebruik ik zo beperkt mogelijk. Mijn energie raakt behoorlijk verstoord als ik die aan mijn oor heb gehad. Met een laptop op schoot word ik beroerd.

Als ik met mijn auto over de A9 reed werd ik de laatste jaren niet lekker. Vroeger was dat niet. Nu krijg je van alles aan straling binnen, van de auto’s en de zendmasten. Ik zit nu op een aardingsmatje van rubber en ik heb een antistatisch sliertje onder de auto. Dat helpt. Het is bewust een oude auto, met heel weinig elektra en geen computersnufjes. Met de trein en de bus kan ik niet meer vanwege de straling. Mensenmenigtes met mobiels mijd ik zoveel mogelijk. Ruimtes met WiFi-velden zijn een ramp.

Een mens is een heel verfijnd energetisch wezen. Met overal energiestroompjes door het hele lichaam, in alle cellen en met een energetisch veld om het lichaam heen, de aura. Boven je hoofd heb je allemaal natuurlijke frequenties. Hele subtiele, hoge, kosmische frequenties. Op dezelfde frequentie als de hoogfrequente straling. Met straling wordt je eigen natuurlijke frequentie verdrongen door een technische. Straling is voor apparaten, niet voor mensen. Hoe minder straling hoe gezonder.

‘Voel het, meet het, denk erover na.’

Voel het, meet het, denk erover na. Lees het NIBE boek. Wees/word je bewust van wat straling met je gezondheid doet. De mensen gaan ziek worden van al deze onnatuurlijke frequenties voor zover ze dat nog niet zijn. Ik verwacht meer kanker.

Het is mijn missie om bezig te zijn met gezondheid en genezing. Bij deze.