Fertiliteit en de mogelijkheden van Homeopathie

13 Feb, 2013

Door: Mirjam van Zweeden en Alex Leupen

Alex: Veel vrouwen zijn na jaren proberen nog steeds ongewenst niet-zwanger. Dit leidt nogal eens tot grote spanningen en frustraties, temeer daar veel vrouwen in Nederland het tegenwoordig uitstellen om kinderen te krijgen. Er is een groter wordende groep vrouwen die pas na hun 35ste willen proberen zwanger te worden. Maar als het dan niet snel lukt, voelen zij hun biologische klok voorttikken.

In dit artikel gaan we in op fertiliteitsbehandelingen in het ziekenhuis en de resultaten hiervan en de mogelijkheden die homeopathie biedt om de kans op een zwangerschap te vergroten. Ook geven we onze visie op fertiliteit en het leiden van een vruchtbaar leven.
We geven hierbij voorbeelden van wat homeopathische en natuurgeneeskundige therapeuten als antwoord gaven op reflectievragen over hun visie.

Meer informatie: www.krokuscreatie.nl www.homeopathie-utrecht.nl Het gehele artikel is te lezen vanaf pagina 44 in het VNGK 2/13. Wilt u het hele artikel als PDF ontvangen? Bestel het dan hier voor € 3,50.

Verzameling van artikelen van schrijvers die op niet-regelmatige basis voor ons schrijven.

Laat een reactie achter