Genezen met trillingsfrequenties, de werking van homeopathie

09 Oct, 2012

Door: Francine Westerduin

Het is 2012 en er is veel gaande op aarde. Een groep mensen wijdt dat aan een veranderende aardse trillingsfrequentie, veroorzaakt door een bepaalde stand van de aarde ten opzichte van de sterren. Volgens de Maya’s, de Hindoes, sommige indianenvolken en de Chinezen zal er na 2012 een nieuw tijdperk aanbreken. Er is voorspeld dat er een evenwicht hervonden zal worden tussen het materiële en het energetische.

Isaac Newton was in 1687 een van de eerste onderzoekers die de aard van de zwaartekracht onderzocht. Hij deed valproeven op aarde en verklaarde onder andere dat de aarde een magnetische aantrekkingskracht heeft. Hij werd de grondlegger van de klassieke mechanica.
In 1918 werd dat bijgesteld door Max Planck. Hij kwam met de kwantumtheorie en in 1921 kwam Einstein met zijn relativiteitstheorie.
Vreemd genoeg zijn we, ondanks deze ontdekkingen, blijven steken in het Newtoniaanse paradigma van een materialistisch universum, terwijl volgens Planck en Einstein het universum uit lichtdeeltjes en golven bestaat!

Het gehele artikel is te lezen vanaf pagina 56 in het VNGK 6/12. Wilt u het hele artikel als PDF ontvangen? Bestel het dan hier voor € 3,50.

Verzameling van artikelen van schrijvers die op niet-regelmatige basis voor ons schrijven.

Laat een reactie achter