Bezieling begint van binnenuit

21 Dec, 2016

Door: Nadja van de Kleut

Mijn werk is mijn hobby. Met passie je werk doen, wie wil dat niet? Ik heb mijn passie gevonden als docent binnen de opleiding Medische Basiskennis, binnen de Orthomoleculaire Geneeskunde en als therapeut. Na de opleiding Medische biologie aan de Vrije Universiteit wist ik niet meteen wat ik wilde gaan doen. Daarom koos ik ervoor om de didactische aantekening voor eerstegraadsdocent te halen. Sindsdien ben ik eigenlijk altijd in het onderwijs gebleven, zo leuk vond ik het! Hoewel de middelbare school ook best zwaar is om te doen.

Meer informatie: www.meervitaliteitvoorjou.nl Lees het gehele artikel op pagina 39 in het VNGK 1/17. Wilt u het hele artikel als PDF ontvangen? Bestel het dan hier voor € 3,50.

heeft oorspronkelijk universiteit Medische Biologie gedaan en is nu orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut. Ze werkt vanuit een holistische visie en begeleidt cliënten om vitaal in hun eigen kracht te staan. Ze heeft Connext College opgericht waar orthomoleculaire en energetische geneeskunde met passie gegeven worden.

Reacties

Marion
Nadja is een zeer inspirerend docente. Ik had haar als docent bij de heb de MBK-opleiiding.
Jamer dat het Connext College te ver van mijn woonplaats is gevestigd. Ik zou wel meer van haar willen leren.

Laat een reactie achter