VNIG, Vakplatform Natuurlijke en Integrale Gezondheidszorg

Het Vakplatform is een kennis- en inspiratieplatform dat zich ten doel stelt de natuurlijke en integrale gezondheidszorg te verhelderen en versterken.

Het Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg informeert en verbindt complementair en regulier werkende therapeuten, artsen en geïnteresseerden in de natuurlijke en integrale gezondheidszorg op het gebied van onderzoek, diagnostiek, therapie en preventie. Het uitgangspunt hierbij is de integrale benadering van de mens, d.w.z. dat de mens wordt bekeken als geheel van hoofd, hart en lichaam in relatie tot zijn of haar leefsituatie.

Uitgeverij Arcturus bv
Contactpersonen: Gerrit van Bemmel
Adres: Netwerkweg 5, 7251 KV Vorden
E-mail: info@uitgeverijarcturus.nl
Telefoon: +31 (0)575 49 00 29
Kamer van Koophandel nr. 54147549
BTW nr. NL8511.90.790.801

Redactie
Els Smits (hoofdredacteur), Annelies van Scheppingen (eindredacteur), Fleur Kortekaas, Emrik Suichies, Karlien Bongers, Karine de Laat, Armelle Demmers en Gerrit van Bemmel.
E-mail: redactie@vnig.nl

Heeft u een interessant onderwerp waarvan u vindt dat VNIG daar aandacht aan moet besteden? Mail dan naar redactie@vnig.nl.

arcturus-logo-pms-432_206kopie

Arcturus (Alpha Bootis) is de helderste ster in het sterrenbeeld Ossenhoeder (Boötes).
De ster staat ook bekend als Haris-el-sema. Arcturus is een rode reus, en één van de helderste sterren aan de hemel.
Wij hebben deze naam gekozen omdat wij ons licht helder willen laten schijnen en zo de weg willen wijzen naar een geïntegreerde gezondheidszorg.