Ayurveda Health levert meer dan 90 natuurlijke Ayurvedische preparaten voor professionals

6 april 2010

Ayurveda Health is één van de sterke merken van Ayurveda Company b.v.. Ayurveda Company b.v. is een organisatie waarin kennis van planten en gewassen zich verenigd heeft met kennis van gezondheid. Ayurveda Company b.v. legt zich toe om te allen tijde met de grootste verantwoordelijkheid en zelfbeschouwing te opereren.

Alle preparaten die Ayurveda Company b.v. levert zijn met grote zorg samengesteld uit natuurlijke ingredienten. Alle Ayurvedische kruidenpreparaten zijn uivoerig getest op schadelijke stoffen. Ayurveda Company b.v. garandeert dat het geen enkel product op de markt brengt dat schadelijke concentraties van giftige stoffen bevat.

De samenstelling van de Ayurvedische kruidenproducten is met kennis en zorg tot stand gekomen. Ayurveda Company b.v. getracht zich alle moeite het productaanbod af te stemmen op de vraag en behoefte. Ondanks dat Ayurveda Company b.v. een commerciele organisatie is, opereert het niet vanuit winstbejag. Ayurveda Company b.v. stelt zich tot doel de kennis van de Ayurveda te verspreiden en daarbij de financieel zwakkere mens te steunen. Verschillende projecten in India en Nederland zijn ofwel geïnitieerd of worden bijgestaan door Ayurveda Company b.v.. Vraag nu het vademecum aan!

Klik hier voor meer informatie.