Informatieavonden keuzevrijheid in gezondheidszorg

14 oktober 2013

Keuzevrijheid is een groot goed. Ook als het om onze gezondheid gaat. Toch lijkt het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) daar anders over te denken. Het voert een actief beleid dat een bezoek aan, en een behandeling door, een CAM-arts moet ontmoedigen. Homeopathische zelfzorgmiddelen, vitamines, kruidenthee etc. moeten van de overheid uit de schappen van de drogist worden gehaald.
 
Informatieavonden
Hiermee worden de belangen van velen geschaad. Van behandelaars, therapeuten en drogisten, maar bovenal van cliënten en patiënten. Daarom organiseren de Nederlandse Vereniging voor Klassieke Homeopathie (NVKH) en de Stichting Hahnemann Homeopathie (SHH) in november drie informatieavonden in het land. Op 11 november in Nijkerk, op 20 november in Zwolle en op 27 november in Den Hoorn.
 
Meld u aan
Op zo’n informatieavond krijgen de bezoekers een zo uitvoerig mogelijk beeld van de gevolgen van deze maatregelen. De bedoeling van de avonden is om een zo krachtig mogelijk tegengeluid te organiseren. De NVKH en SHH nodigen u graag uit aanwezig te zijn op een van deze avonden. Meld u deze week nog aan door een e-mail te sturen aan info@keuzevrijheid.nl. Vermeld u daarin de datum en plaats van uw keuze. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie met daarin de exacte locatie en aanvangstijd.
 
Website keuzevrijheid.nl
Op de website www.keuzevrijheid.nl vindt u meer informatie over de bedoelingen van de overheid. Daarmee creëert zij willens en wetens een stuk discriminatie en rechtsongelijkheid. Dat moeten we voorkomen door een breed front te vormen! Help mee om de keuzevrijheid in de gezondheidszorg in stand te houden en te bevorderen.