Meedenken over Krachtig Ouder Worden?

10 november 2014

Nu de zorg voor de enorme uitdaging staat zorg goed, maar ook betaalbaar te houden, worden burgers en zorgprofessionals steeds vaker gevraagd  goede zorg ideeën aan te dragen.
 
De Nederlandse Zorgorganisatie ZonMW roept ons daarom op te reageren op de nieuw opgestelde visie over zorg voor ouderen, die net deze maand is verschenen. De eerste versie van de toekomstvisie Krachtig Ouder Worden staat nu online.
 
In de toekomstvisie wordt een beeld geschetst van de Nederlandse ouderenzorg in 2025, de trends die dan spelen en de acties die daarvoor nu genomen moeten worden. Betrokkenen en geïnteresseerden worden uitgenodigd op het concept te reageren.

In de toekomstvisie is Nederland een land waarin ouder worden en oud zijn niet langer iets is om tegenop te kijken. Waarbij de ouderen, ondanks de kwetsbare positie waarin zij soms verkeren, de ervaren kwaliteit van leven een ruime voldoende geven. De visie wordt in november aangevuld met een veranderagenda. Deze bevat initiatieven en projecten die bijdragen aan de realisatie van de visie.
 
Reageren?
Lees het volledige concept van de toekomstvisie. Om te reageren dient u een account aan te maken op de website van het innovatienetwerk Krachtig Ouder Worden (www.krachtigouderworden.nl). Dit kan online en is kosteloos.
 
Klik hier voor de volledige Toekomstvisie.