Nieuw in ontwikkeling!

18 april 2012

Opleiding tot Succesvol Holistisch Ondernemer.

De meeste natuurgeneeskundig therapeuten zijn goed in het uitoefenen van hun vak, maar niet iedereen heeft het ondernemerschap met de paplepel ingegoten gekregen. In deze tijd waarin vergoedingen van natuurgeneeskundige consulten onder druk staan en veel therapeuten hierdoor wellicht inkomen mislopen, staat men voor een uitdaging: de professioneel ondernemer in zichzelf ontwikkelen.

Bij sommigen kan dit noodzakelijk zijn om het hoofd boven water te kunnen houden. Bij anderen kan het doel zijn, om de behaalde resultaten van het toepassen van natuurgeneeskunde onder een groot publiek bekend te maken, zodat de cliënt kan inzien dat deze keuzevrijheid heeft en verantwoordelijk is voor de eigen gezondheid. Dit vraagt om een manier van ondernemen, die een verbinding legt tussen de gebaande paden (regels, eisen, wetten) en nieuwe wegen (het realiseren van dromen, met behulp van nieuwe media).

Sinds 2006 geeft natuurgeneeskundig therapeut en marketingdeskundige Marja van der Ende van Elements to SuXeed (voorheen Elements Training), via diverse natuurgerichte opleidingsinstituten, trainingen over ondernemerschap en marketing in onze sector. Tevens begeleidt zij collega’s naar een succesvolle praktijk met behulp van coaching vanuit een holistische visie (MultiKracht® genaamd).

De komende tijd zal de aandacht van Elements to SuXeed vooral uitgaan naar het inhoudelijk uitwerken van een modulaire opleiding tot Succesvol Holistisch Ondernemer, waarin de vele aspecten van professioneel ondernemerschap in onze sector terug te vinden zijn, doorweven met een holistische visie. De opleiding zal naar verwachting eind 2013 van start gaan. Ondertussen zijn reeds ontwikkelde trainingen en coaching natuurlijk gewoon te volgen.

Voor meer informatie klik hier.