Nieuw vaktijdschrift Global Advances in Health and Healing

12 december 2017

Het vaktijdschrift Global Advances in Health and Medicine (Global Advances) is sinds kort het officiële gremium voor het Amerikaanse Academic Consortium for Integrative Medicine & Health. Het wordt uitgegeven door SAGE en is open access, gratis toegankelijk.

Hoofdredacteuren Remy Coeytaux en Suzanne Danhauer van het Center for Integrative Medicine in Salem willen dat het tijdschrift een internationaal platform is voor holistische integrale geneeskunde en zorg. Global Advances erkent dat de oorzaak en manifestaties van ziekte, gezondheid en welzijn een interactie weerspiegelen van de geest, het lichaam en de ziel van een individu. En dat al deze aspecten op fysiek, sociaal en omgevingsniveau op georganiseerde wijze met elkaar in verbinding staan.

Het redactieteam nodigt collegae uit om bijdragen in te sturen. Het zou hierbij kunnen gaan om publicatie van onderzoeksgegevens, case reports, observaties, inzichten of ander academisch werk waarin Integrative Medicine centraal staat (Coeytaux & Danhauer, n.d.)

De website van het tijdschrift is hier te vinden. Indien u een account aanmaakt, kunt u zich abonneren op een emailalert op de inhoudsopgave, om zo de ontwikkelingen binnen Integrative Medicine verder te volgen.

Bron:
Coeytaux, R. R., & Danhauer, S. C. (n.d.). A New Venue for Providing Catalytic Global Communications to Promote Health and Healing.