Officiële instantie in VS: het griepvaccin is niet-werkzaam!

5 februari 2013


Bron: Wanttoknow.nl: 26-01-2013. De laatste weken vullen vele tienduizenden mensen uit bijna alle VS-staten de noodgeval-afdelingen van ziekenhuizen in de VS als gevolg van de wijdverspreide uitbraak van griep-achtige symptomen. En omdat veel van deze mensen al gevaccineerd zijn met het seizoensgriepvaccin, heeft het CDC (Centers for Disease Control and Prevention (De nederlandse RIVM)) toegegeven, dat het griepvaccin nauwelijks tot geen waarde heeft, in tegenspraak met wat tot op de dag van vandaag werd voorgehouden.

Ondanks het feit dat zo’n 65% van de populatie van 65 jaar en ouder in de VS elk jaar een griepvaccin laat toedienen, blijft deze groep het meest getroffen door griep. Ook kinderen blijven gewoon griep krijgen, terwijl daarvan in de VS zelfs zo’n 20 kinderen door deze griepcomplicaties zijn gestorven, aldus FOX-nieuws. Volgens vele kanalen blijken veel van deze kinderen ook tegen griep gevaccineerd te zijn geweest, wat ook weer bijdraagt aan de conclusie dat het griepvaccin niet werkt.

Officiële cijfers uit onafhankelijk bronnen, waartoe het CDC feitelijk ook gerekend zou moeten worden, tonen al jaren aan, dat het griepvaccin slechts werkzaam is bij 2% van de gevaccineerden. Steeds vaker blijkt, zoals o.a. bij de Mexicaanse griep-luchtbel-vaccinaties, dat er heel grote belangen verbonden zijn met de verkoop van honderden miljoenen griepvaccins.

Klik voor het hele artikel hier