Prijswinnaars ‘Activeer je energielichaam’

20 december 2010

29 juni 2010

Hieronder de gelukkige winnaars van een exemplaar van het boek van Kenneth Smith: ‘Activeer je Energielichaam’ Gefeliciteerd! U Krijgt spoedig het boek thuisgestuurd. Veel leesplezier!

– M. Ceelen
– T. Somers-Toussaint
– G. Snik
– I. de Bock
– M. Wilczewska

Al meer dan 5000 jaar geleden werkten de Tolteekse sjamanen met het energielichaam. Ze zagen het als een waarnemingsorgaan en als een objectief aanwezige, anatomische structuur van de mens. In Activeer je energielichaam laat Kenneth Smith op basis van zijn gedegen kennis van de Tolteekse traditie zien welke mogelijkheden er in het energielichaam schuilen en hoe we er bewustzijn en vorm aan kunnen geven.

De bevindingen uit de bio-energetica, die het stromen en de uitwisseling van lichaamsenergie bestudeert, laten volgens Smith zien dat bewust gewaar zijn niet alleen de werkelijkheid creëert maar ook het functioneren van het energielichaam verbetert. Hij geeft strategieën aan om beter met ons energielichaam om te gaan, zowel op lichamelijk als op spiritueel niveau, waardoor we een rijker en completer leven zullen krijgen.

Word je bewust van je energielichaam en verbeter de kwaliteit van je leven. Kenneth Smith heeft als Ken Eagle Feather verscheidene boeken geschreven over de Tolteekse filosofie. Hij is een leerling van de Tolteekse sjamaan don Juan Matus. Hij heeft bij de volgende bedrijven gewerkt: ARE (Association for Research and Enlightenment), als beheerder van de nalatenschap van Edgar Cayce, en bij het Monroe Instituut. Hij is directeur van Therapeutic Discovery, een instituut voor medisch wetenschappelijk onderzoek.

Activeer je energielichaam
Van sjamanisme tot bio-energetica
Door : Kenneth Smith
ISBN : 97890 202 03998
Geïllustreerd Prijs : € 24,90
Blz. : 244 paperback
Meer informatie op site van Uitgeverij Ankh Hermes