REMINDER: Samenvattingen (abstracts) Wereldcongres Integrative medicine en gezondheid te Berlijn beschikbaar

15 May, 2017

In de vorige nieuwsbrief berichtten we dat het World Congress Integrative Medicine & Health 2017 van 3 tot 5 mei werd gehouden in Berlijn.
Ruim 800 artsen en therapeuten namen deel aan het congres, waar sprekers in diverse lezingen het publiek op de hoogte brachten van de laatste ontwikkelingen in het veld van integrale en natuurlijke zorg. Dr Margaret Chan van de Wereldgezondheidsorganisatie verzorgde de opening van het congres.

Graag attenderen wij u erop dat de samenvattingen van onderzoek uitgebracht op het World Congress Integrative Medicine & Health 2017 te Berlijn inmiddels gratis beschikbaar zijn via www.ecim-iccmr.org

Deze publicatie van de samenvattingen van de besproken researchprojecten is interessant voor alle artsen en therapeuten die niet in de gelegenheid waren naar Berlijn af te reizen, en toch de nieuwe ontwikkelingen in het veld willen volgen.

is natuurgeneeskundige en klinisch epidemioloog. Ze is als (freelance) auteur, docent en onderzoeker gespecialiseerd in het vakgebied van de complementaire, alternatieve en functionele geneeskunde. In haar werk staan kennisoverdracht en kennisontwikkeling in deze geneeswijzen centraal. Zij levert wetenschappelijke informatiediensten binnen het werkveld.

Laat een reactie achter