Vakopleiding BIO-COMMUNICATIE-THERAPIE volgens BRON-DENKEN vanuit de Psycho-Neuro-Immunologie

6 april 2010

Voor de meeste mensen is het hoofd simpelweg verbonden met de rest van het lichaam. Een optimale gezondheid vraagt echter een optimale werking van het totale brein, met name op het gebied van biochemie, elektriciteit, cognitie en psychologie. Een gezond brein is als controlekamer niet alleen doorslaggevend voor de totale gezondheid van de mens, het is tevens van groot belang voor haar (spirituele) evolutie. De nieuwste inzichten zijn aan elkaar gekoppeld tot een overzichtelijk geheel. Enkele thema’s; voeding, orthomoleculair, laboratoriumonderzoek, neurotransmitters, hormonen, spiritualiteit, energiestofwisseling, traumaverwerking, neurofysiologie en maatwerk. Na deze opleiding kunt u direct aan de slag, m.b.v. talloze screeningslijsten, schema’s, behandelkaarten, een volledig labuitslag naslagwerk e.d.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?
Voor alle behandelaars met een vakgerichte opleiding; artsen, psychiaters, psychologen, natuurgeneeskundigen, mesologen, orthomoleculaire therapeuten, PNI-ers, etc.

Ontwikkeld door Dirk Zoutewelle
Dirk Zoutewelle heeft ruim 12 jaar ervaring op dit gebied en geeft al jaren seminars, lezingen en therapie gerelateerd aan dit onderwerp. Daarnaast schrijft hij regelmatig artikelen.

Klik hier voor meer informatie.