Werking Homeopathie wetenschappelijk aangetoond door Nobelprijswinnaar

21 december 2010

15 oktober 2010

Luc Montagnier, Nobelprijswinnaar in de wetenschap, heeft een ontdekking gedaan over de aard van water dat aanduidt dat de therapie inderdaad een op wetenschappelijk gebaseerde methode is.
Professor Montagnier, een Franse viroloog, die de Nobelprijs heeft gewonnen voor het ontdekken van een link tussen HIV en AIDS, heeft mede Nobelprijswinnaars geschokt door hen te vertellen dat water een geheugen heeft dat zelfs voortzet na vele malen van verdunning.

Het idee is een van de fundamenten van homeopathie, welke zegt dat de kracht van een substantie wordt versterkt door verdunning (potentiëren).
Montagnier heeft ontdekt dat de oplossing, die DNA van virussen en bacteriën bevat, “lage radiogolven kunnen uitzenden”.Deze golven beïnvloeden moleculen rondom hen, en veranderen deze in georganiseerde structuren. Op hun beurt, kunnen deze moleculen dan ook weer golven uitzenden. Montagnier heeft ontdekt dat de golven in het water blijven, zelfs nadat het vele malen is verdund.

Professor Montagnier’s verslag kon niet op een slechter moment naar buiten komen voor doktoren. Afgelopen week, heeft de UK’s British Medical Association (BMA) – de vakbond van doktoren – een resolutie doorgevoerd om de beschikbaarheid van homeopathie te stoppen richting de Nationale Gezondheidsdienst.

Zij willen ook dat alle homeopathische middelen in een speciaal gemarkeerde sectie komen te staan in drogisterijen en apotheken, onder de naam Placebo’s. De Nationale Gezondheidsdienst spendeert rond de 4 miljoen pond per jaar aan homeopathie, voornamelijk gefinancierd door vier homeopathische ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk.

Bron: www.niburu.nl