Abstracts lezingen Europese Congres voor Integratieve Geneeskunde beschikbaar

15 Oct, 2019

Van 12-14 september jl. werd in Barcelona het Europese Congres voor Integratieve Geneeskunde (ECIM) gehouden. Verschillende artsen in leidinggevende posities deelden er ervaringen over de zorgorganisatie en het gebruik van integratieve geneeskunde in hun land, en over belangrijke initiatieven en ontwikkelingen.

De abstracts, ofwel samenvattingen van de lezingen, over dit congres zijn open access en zijn hier te vinden. Het is een compleet overzicht van 80 lezingen en nog eens 80 onderzoeksprojecten die via posterpresentaties werden gehouden. Allen op het gebied van de natuurlijke en integratieve zorg.

Volgend jaar wordt het congres in Londen gehouden op 11-13 september, onder meer georganiseerd door de afdeling Complementaire Zorg van de Engelse Universiteit van Southampton. Geïnteresseerden kunnen de datum alvast in de agenda zetten. Meer informatie over dit congres treft u hier. U kunt u hier aanmelden voor een nieuwsbrief waarin u op de hoogte gehouden wordt van de congresontwikkelingen.

is natuurgeneeskundige en klinisch epidemioloog. Ze is als (freelance) auteur, docent en onderzoeker gespecialiseerd in het vakgebied van de complementaire, alternatieve en functionele geneeskunde. In haar werk staan kennisoverdracht en kennisontwikkeling in deze geneeswijzen centraal. Zij levert wetenschappelijke informatiediensten binnen het werkveld.

Laat een reactie achter