Online-event ‘Integrative Oncology’ EUROCAM- MEP interest Group: 17 maart

08 Mar, 2021

De Members of Parliament (MEP)-belangengroep voor integrale geneeskunde en gezondheid van het Europese Parlement organiseert op 17 maart aanstaande van 16.00 uur tot 18.00 uur CET het online-evenement 'Integrale oncologie - de holistische benadering van kankerzorg'.

De organisatie van het congres is in handen van EUROCAM, de vertegenwoordiger van de Europese koepelorganisaties van patiënten en zorgverleners in de CAM/IM-sector. Als pleitbezorgers van complementaire, alternatieve en integrale geneeskunde zet deze stichting zich in om CAM/IM op Europees niveau zichtbaarder te maken.

U kunt deze gratis onlinebijeenkomst bijwonen. Het is een unieke kans om deskundige sprekers te horen over integratieve oncologie, de holistische benadering van kankerzorg.
Sprekers zijn onder meer prof. dr. Claudia Witt, directeur van het Instituut voor complementaire en integrale geneeskunde van het Universitair Ziekenhuis van Zürich. Dr. Petra Voiss, hoofdarts op de afdeling Interne en Integratieve Geneeskunde, Integratieve Oncologie en het Interdisciplinaire Borstkankercentrum, Kliniken Essen-Mitte. Dr. Natàlia Eres, oprichter en directeur van het Instituut voor Holistische Gezondheid, Geneeskunde en Oncologie IMOHE in Barcelona-Lleida, Spanje. Prof. dr. Yvonne Samstag is hoogleraar cellulaire immunologie aan de medische faculteit van de Universiteit van Heidelberg, Duitsland.
Na de presentaties is er gelegenheid vragen te stellen aan de sprekers.

Geïnteresseerden kunnen zich registreren via de volgende link:
www.eventbrite.co.uk. Hier treft u bovendien meer informatie over de sprekers op deze bijeenkomst.