Oproep aan complementair en/of integratief werkende zorgverleners

22 Feb, 2021

Helaas moeten degenen onder ons die een contactberoep uitvoeren al een hele tijd de deuren gesloten houden voor cliënten. Hoe gaan wij daarmee om? Kunnen we van elkaar leren? In editie 3 van het Vakblad, met als accent Veerkracht, willen wij graag een artikel realiseren dat voorkomt uit ons midden.

Is het jou gelukt om creatief om te gaan met de beperkingen door corona? Ben je je werk anders in gaan richten? Ben je de praktijkkamer uitgekomen om daarbuiten activiteiten te ontplooien? Ben je veel meer online gaan werken en heb je daar nieuwe manieren voor uitgevonden? Ben je weer in de studieboeken gedoken? Kortom, heb jij manieren gevonden om zin aan je bestaan als behandelaar te geven en om het hoofd boven water te houden in deze lastige tijden, meld je dan aan voor een kort interview met Nienke van der Heide. Zij gaat in gesprek met verschillende behandelaren van verschillende werkvormen om te horen welke waardevolle en creatieve ideeën er het afgelopen jaar zijn ontstaan en uitgevoerd. Uit de input die zij van jullie ontvangt, maakt zij zoals we van haar gewend zijn een mooi artikel, dat hopelijk veel van de lezers een hart onder de riem kan steken.

We hopen van jullie te horen. Geef in een mail aan redactie@vnig.nl kort aan wat je behandelvorm is en welke stappen jij gezet hebt, dan kunnen wij bij veel reacties een gebalanceerde selectie maken. De sluitingsdatum voor reacties die we kunnen verwerken is 2 maart aanstaande, dus ben er snel bij. Heel veel dank alvast. Samen staan we sterker dan alleen!

Els Smits en Fleur Kortekaas