Standaardboek voor Integrative Medicine van David Rakel

12 Nov, 2019

In onze praktijken is het altijd fijn om een standaard naslagwerk in de boekenkast te hebben staan over alle therapievormen in de natuurlijke zorg. Een dergelijk Engelstalig naslagwerk is sinds vorig jaar beschikbaar, namelijk het boekwerk ‘Integrative Medicine’ van David Rakel.

Verschillende experts in zowel traditionele als integratieve geneeswijzen hebben bijgedragen aan dit werk. Het is inmiddels de vierde editie, waarin een indrukwekkend overzicht van behandelvormen in de complementaire en integratieve zorg wordt geschetst. Per behandelvorm worden bovendien de belangrijkste studies aangehaald, als overzicht van de beschikbare evidence. Het werk staat hoog aangeschreven onder artsen en therapeuten die in de integratieve gezondheidszorg werken.

Meer informatie over het boek kunt u hier vinden.

is natuurgeneeskundige en klinisch epidemioloog. Ze is als (freelance) auteur, docent en onderzoeker gespecialiseerd in het vakgebied van de complementaire, alternatieve en functionele geneeskunde. In haar werk staan kennisoverdracht en kennisontwikkeling in deze geneeswijzen centraal. Zij levert wetenschappelijke informatiediensten binnen het werkveld.

Laat een reactie achter