Uw VNIG-abonnement is ook een online-abonnement

20 januari 2020

Een abonnement op het Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg (VNIG) geeft online toegang tot alle artikelen die zijn gepubliceerd, ook in edities uit het verleden. Via een eenvoudige login komt u bij alle artikelen en kunt u de bestanden eventueel downloaden.

Lezen vanaf papier is heerlijk. En een tijdschrift als het Vakblad in de praktijkkamer neerleggen is een sieraad op zich. Maar heeft u ook weleens de behoefte om iets terug te lezen, om informatie gebundeld te lezen of om iets opnieuw te bestuderen als het om vakinformatie gaat? Nieuwe tijden vragen om een vernieuwing in informatievoorziening. Eigenlijk heeft u altijd uw VNIG-blad bij de hand en kunt u online ook de artikelen lezen.

Graag wil de redactie u opnieuw attenderen op deze online-service die gratis is voor abonnees. Iedereen met een abonnement heeft daarmee toegang tot het gehele digitale archief van gepubliceerde VNIG-artikelen. Een unieke onlinebibliotheek met alle artikelen die sinds 2011 zijn verschenen. In het archief kunt u een artikel zoeken op zoekterm of auteursnaam.

U logt in met uw email en uw door VNIG verstuurde inlogwachtwoord. Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u een nieuw wachtwoordverzoek indienen via het inlogscherm op onze website (zie onderstaande link).

Tip: eenmaal ingelogd, verandert er niet veel aan het scherm, behalve dat u in de rechterbovenhoek ‘uitloggen’ kunt lezen. Door op een artikel te klikken, kunt u het in zijn geheel lezen. De downloadoptie volgt aan het einde van ieder digitaal artikel.

Meteen uitproberen? Klik op de volgende link voor het webadres van VNIG en de login: www.vnig.nl/login

Heeft u hulp nodig bij het inloggen, neem dan contact op via info@vnig.nl