Vernieuwde website en nieuwsbrief van EUROCAM

18 maart 2019

Graag brengen we u als professional in de natuurlijke zorg op de hoogte van de vernieuwde website van EUROCAM, de koepel van Europese en mondiale belangenorganisaties van artsen, patiënten, therapeuten en dierenartsen voor de natuurlijke en integrale zorg (cam-europe.eu).

Als pleitbezorger voor complementaire en alternatieve geneeskunde zet EUROCAM zich actief in om op Europees en nationaal niveau grotere bekendheid van en een breder platform voor CAM te creëren. Een belangrijk doel is verbetering van de toegankelijkheid, beschikbaarheid en betaalbaarheid van CAM voor alle Europese burgers, om zo tot een betere gezondheidszorg te komen.

De koepel verenigt verschillende behandelmodaliteiten waaronder ayurveda, acupunctuur, antroposofie, fytotherapie, homeopathie, natuurgeneeskunde, traditionele Europese geneeskunde, osteopathie en traditionele Chinese geneeswijzen.

Om op de hoogte blijven van de ontwikkelingen waarin EUROCAM een actieve rol speelt, kunt u zich op de website abonneren op de gratis nieuwsbrief. Daarnaast probeert het vaktijdschrift Vakblad voor Natuurlijke en Integrale Gezondheidszorg u op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen.

Zo publiceerde het Vakblad in december een interview met woordvoerder en coördinator van EUROCAM de Nederlandse arts Ton Nicolai, opgetekend door Miranda Ruchtie. Het interview, waarin wordt ingegaan op het werk en de belangrijke rol van EUROCAM, is een aanrader om nog eens door te lezen. Niet-abonnees kunnen hier het artikel los bestellen.

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief via: cam-europe.eu/contact/newsletter/